Veckostädning i Sorunda

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Sorunda. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Sorunda samlade här. Om du bor i eller i närheten av Sorunda och vill anlita någon som städar ditt hem i Sorunda så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Sorunda. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Sorunda genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Sorunda nedan.
Annons:

Veckostädning i Sorunda

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Sorunda.

Axelssons Städ & Allservice
Blomsätra Gård 2
148 97 SORUNDA


Sorunda Städ & Trädgård
Sunnerbyv. 11
148 71 SORUNDA

Annons:

Anlita städfirma i Sorunda

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Sorunda. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Sorunda så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Sorunda

I Sorunda finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Sorunda.

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Yta: 110,32 hektar
Invånarantal: 1 307, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sorunda ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Sorunda

I Sorunda hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Sorunda så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: