Veckostädning i Solna

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Solna. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Solna samlade här. Om du bor i eller i närheten av Solna och vill anlita någon som städar ditt hem i Solna så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Solna. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Solna genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Solna nedan.
Annons:

Veckostädning i Solna

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Solna.

Adena Clean AB
Skytteholmsv. 2
171 44 Solna


Iris Städservice AB
Klippg. 8
171 47 SOLNA


BasStäd i Stockholm AB
Virebergsv. 6
169 31 SOLNA


Hemfresh AB
Råsundav. 15
169 67 Solna

Annons:

Anlita städfirma i Solna

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Solna. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Solna så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Solna

I Solna finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du lära dig mer om Solna ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Solna

I Solna hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Solna så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: