Veckostädning i Sollentuna

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Sollentuna. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Sollentuna samlade här. Om du bor i eller i närheten av Sollentuna och vill anlita någon som städar ditt hem i Sollentuna så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Sollentuna. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Sollentuna genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Sollentuna nedan.
Annons:

Veckostädning i Sollentuna

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Sollentuna.

Lyckostäd AB
Kuskv. 4
191 62 Sollentuna


Sampaguita Städservice AB
Bergstigen 6
192 67 Sollentuna


Städpulsen
Turebergsv. 7
191 47 SOLLENTUNA


Städjouren i Stockholm AB
Ekmans v. 12
192 79 SOLLENTUNA

Annons:

Anlita städfirma i Sollentuna

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Sollentuna. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Sollentuna så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Sollentuna

I Sollentuna finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du lära dig mer om Sollentuna ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Sollentuna

I Sollentuna hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Sollentuna så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: