Veckostädning i Sköndal

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Sköndal. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Sköndal samlade här. Om du bor i eller i närheten av Sköndal och vill anlita någon som städar ditt hem i Sköndal så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Sköndal. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Sköndal genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Sköndal nedan.
Annons:

Veckostädning i Sköndal

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Sköndal.

Änglarnas Flytt & Städ, AB
Bogårdsv. 25
128 62 SKÖNDAL


Planens Städ AB
070 - 549 34 97BRF Städservice HB
Diakongränd 8
128 68 SKÖNDAL


Klokt Ren Stockholm AB
Bogårdsv. 25
128 62 SKÖNDAL


Rent Upp Å Ner
Terriergränd 54
128 62 SKÖNDAL

Annons:

Anlita städfirma i Sköndal

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Sköndal. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Sköndal så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Sköndal

I Sköndal finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Sköndal.

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Här kan du lära dig mer om Sköndal ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Sköndal

I Sköndal hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Sköndal så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: