Veckostädning i Skogås

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Skogås. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Skogås samlade här. Om du bor i eller i närheten av Skogås och vill anlita någon som städar ditt hem i Skogås så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Skogås. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Skogås genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Skogås nedan.
Annons:

Veckostädning i Skogås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Skogås.

K.P.M. Städservice
Vallhornsv. 16
142 32 SKOGÅS


Il-Städ AB
Fräsarv. 1
142 50 SKOGÅS


Städsällskapet I Stockholm HB
Backåsv. 29
142 52 SKOGÅS


Mira Städ
Rapsodiv. 153
142 41 SKOGÅS


CeBe Kvalitetsstädning
Stubbebacken 25
142 51 Skogås

Annons:

Anlita städfirma i Skogås

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Skogås. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Skogås så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Skogås

I Skogås finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Skogås.

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Här kan du lära dig mer om Skogås ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Skogås

I Skogås hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Skogås så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: