Veckostädning i Skärholmen

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Skärholmen. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Skärholmen samlade här. Om du bor i eller i närheten av Skärholmen och vill anlita någon som städar ditt hem i Skärholmen så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Skärholmen. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Skärholmen genom att du kontaktar någon av våra 7 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Skärholmen nedan.
Annons:

Veckostädning i Skärholmen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Skärholmen.

Städboys AB
Vårbergsplan 27
127 43 SKÄRHOLMEN


Buenaobra Städservice
Vårbergsvägen
127 44 Skärholmen


Monas Städservice
Varpholmsgränd 38
127 46 Skärholmen


Nka Städservicwe AB
Sätragårdsv. 75
127 30 SKÄRHOLMEN


N & G Ekostäd AB
Vita Liljans v. 49
127 60 Skärholmen


Städservice 24
Aspsätrav. 5
127 37 Skärholmen


Fivet Städservice
Bogsätrav. 7
127 38 SKÄRHOLMEN

Annons:

Anlita städfirma i Skärholmen

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Skärholmen. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Skärholmen så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Skärholmen

I Skärholmen finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du lära dig mer om Skärholmen ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Skärholmen

I Skärholmen hittade vi sammanlagt 7 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Skärholmen så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: