Veckostädning i Rimbo

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Rimbo. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Rimbo samlade här. Om du bor i eller i närheten av Rimbo och vill anlita någon som städar ditt hem i Rimbo så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Rimbo. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Rimbo genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Rimbo nedan.
Annons:

Veckostädning i Rimbo

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Rimbo.

Städfirma Mannerstråle
Lejdet
762 94 RIMBO


RafaelS Hemservice
Allév. 26
762 51 Rimbo

Annons:

Anlita städfirma i Rimbo

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Rimbo. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Rimbo så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Rimbo

I Rimbo finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Rimbo.

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Här kan du lära dig mer om Rimbo ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Rimbo

I Rimbo hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Rimbo så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: