Veckostädning i Ösmo

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Ösmo. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Ösmo samlade här. Om du bor i eller i närheten av Ösmo och vill anlita någon som städar ditt hem i Ösmo så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Ösmo. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Ösmo genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Ösmo nedan.
Annons:

Veckostädning i Ösmo

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Ösmo.

Bosse Ekström Städservice
Modes v. 8
148 33 ÖSMO


Erina Städ
Björn Barkmans v. 23
148 32 ösmo


Blågul Hemstäd
Överforsv. 11
148 91 ÖSMO

Annons:

Anlita städfirma i Ösmo

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Ösmo. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Ösmo så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Ösmo

I Ösmo finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Ösmo.

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånarantal: 3911, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ösmo ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Ösmo

I Ösmo hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Ösmo så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: