Veckostädning - Skurax Städ & Fastighetsservice HB i Nynäshamn

Annons:
Skurax Städ & Fastighetsservice HB i Nynäshamn är en städfirma eller veckostädare som arbetar med att kontinuerligt städa hem eller flyttstädningar som kan hjälpa dig med det mesta du kan tänkas behöva. Skurax Städ & Fastighetsservice HB kan till exempel hjälpa dig få hemmet kontinuerligt dammat och städat i Nynäshamn eller göra mer djupgående städning när man behöver en storstädning. Skurax Städ & Fastighetsservice HB är en av flera veckostädare i Nynäshamn som du kan anlita när du behöver någon som tar hand om ditt hem.
Annons:

Kontakta Skurax Städ & Fastighetsservice HB i Nynäshamn, kan veckostädning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till städfirman Skurax Städ & Fastighetsservice HB i Nynäshamn som kan hjälpa dig med veckostädning.

Skurax Städ & Fastighetsservice HB
Höjdg. 8
149 32 Nynäshamn
08 - 551 116 66


Vägbeskrivning och karta till städföretaget Skurax Städ & Fastighetsservice HB i Nynäshamn

Om du behöver karta och vägbeskrivning till städföretaget Skurax Städ & Fastighetsservice HB i Nynäshamn så hittar du det nedan:


Annons:

Pris på veckostädning i Nynäshamn

Utbud och pris kan variera kraftig mellan Skurax Städ & Fastighetsservice HB och andra veckostädare. Det kan handla om exakt vad du är ute efter för form av städning. Därför är det viktigt att du tar reda på utbud och priser hos andra veckostädare i Nynäshamn och i Stockholm län. På så sätt kan du minska risken för att få en dålig deal av din städare i Nynäshamn och istället få en som gör precis det du är ute efter och för ett bra pris.
Annons:


Kommenterat om Skurax Städ & Fastighetsservice HB i Nynäshamn