Veckostädning i Nynäshamn

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Nynäshamn. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Nynäshamn samlade här. Om du bor i eller i närheten av Nynäshamn och vill anlita någon som städar ditt hem i Nynäshamn så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Nynäshamn. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Nynäshamn genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Nynäshamn nedan.
Annons:

Veckostädning i Nynäshamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Nynäshamn.

Nynäs Hemservice AB
Frejg. 41
149 31 NYNÄSHAMN


Skurax Städ & Fastighetsservice HB
Höjdg. 8
149 32 Nynäshamn

Annons:

Anlita städfirma i Nynäshamn

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Nynäshamn. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Nynäshamn så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Nynäshamn

I Nynäshamn finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Nynäshamn.

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Här kan du lära dig mer om Nynäshamn ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Nynäshamn

I Nynäshamn hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Nynäshamn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: