Veckostädning i Märsta

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Märsta. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Märsta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Märsta och vill anlita någon som städar ditt hem i Märsta så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Märsta. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Märsta genom att du kontaktar någon av våra 7 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Märsta nedan.
Annons:

Veckostädning i Märsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Märsta.

Ögat Städ Limited Uk Filial
Stockholmsv. 32
195 34 Märsta


Mersant Städ HB
Ekilla Gårdsv. 48
195 33 MÄRSTA


K&S Städ&Bygg
Frejg. 37
195 53 MÄRSTA


Fanda Städservice
Sleipnerg. 44
195 54 Märsta


Sanna Städ
Huging. 9
195 52 Märsta


Litva Bygg Och Städ HB
Odensalav. 14 A
195 43 Märsta


Anc Städ AB
Vänortsringen 54
195 30 Märsta

Annons:

Anlita städfirma i Märsta

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Märsta. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Märsta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Märsta

I Märsta finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Märsta.

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här kan du lära dig mer om Märsta ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Märsta

I Märsta hittade vi sammanlagt 7 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Märsta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: