Veckostädning i Lidingö

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Lidingö. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Lidingö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lidingö och vill anlita någon som städar ditt hem i Lidingö så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Lidingö. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Lidingö genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Lidingö nedan.
Annons:

Veckostädning i Lidingö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Lidingö.

Es Homecare HB
Pyrolav. 24
181 60 Lidingö

Annons:

Anlita städfirma i Lidingö

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Lidingö. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Lidingö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Lidingö

I Lidingö finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lidingö ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Lidingö

I Lidingö hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Lidingö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: