Veckostädning i Kungsängen

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kungsängen. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kungsängen samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kungsängen och vill anlita någon som städar ditt hem i Kungsängen så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kungsängen. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kungsängen genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kungsängen nedan.
Annons:

Veckostädning i Kungsängen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kungsängen.

Krs Städservice KB
Gånglåtsv. 22
196 37 KUNGSÄNGEN


JM Clean House AB
Svartviksbacken 16 C
196 41 Kungsängen


Cleania Städservice
Stationsbacken 5 B
196 30 Kungsängen


I.P.S Fönsterputs och Städ
Fajansstigen 48
196 38 Kungsängen

Annons:

Anlita städfirma i Kungsängen

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kungsängen. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kungsängen så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kungsängen

I Kungsängen finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kungsängen ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kungsängen

I Kungsängen hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kungsängen så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: