Veckostädning i Kista

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kista. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kista samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kista och vill anlita någon som städar ditt hem i Kista så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kista. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kista genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kista nedan.
Annons:

Veckostädning i Kista

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kista.

Itri Städ i Stockholm AB
Esbog. 18
164 74 Kista


Stockholm Snabb Städning
Lofoteng. 24
164 33 KISTA


Husby Perfekt Städservice AB
Lofoteng. 23
164 33 KISTA


Johanssons Lokalvård
Jyllandsg. 43
164 47 Kista

Annons:

Anlita städfirma i Kista

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kista. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kista så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kista

I Kista finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du lära dig mer om Kista ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kista

I Kista hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kista så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: