Veckostädning i Järfälla

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Järfälla. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Järfälla samlade här. Om du bor i eller i närheten av Järfälla och vill anlita någon som städar ditt hem i Järfälla så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Järfälla. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Järfälla genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Järfälla nedan.
Annons:

Veckostädning i Järfälla

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Järfälla.

Marleny Städservice AB
Veddestav. 13
175 62 Järfälla


ALFA SKM Städservice AB
070 - 483 77 61Akis - Fasad, Måleri, Städ
Biskop Nils v. 18
176 76 Järfälla


Agnes Home Service
Kopparv. 59
176 72 Järfälla


Maddes Städ AB
Minutgränd 1
177 63 JÄRFÄLLA

Annons:

Anlita städfirma i Järfälla

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Järfälla. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Järfälla så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Järfälla

I Järfälla finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du lära dig mer om Järfälla ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Järfälla

I Järfälla hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Järfälla så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: