Veckostädning i Hässelby

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Hässelby. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Hässelby samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hässelby och vill anlita någon som städar ditt hem i Hässelby så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Hässelby. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Hässelby genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Hässelby nedan.
Annons:

Veckostädning i Hässelby

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Hässelby.

Svenska Städgruppen AB
Viveka Trolles Gränd 15
165 54 Hässelby


Ärvinge Städspecialisten HB
Kråkbärsgränd 33
165 76 Hässelby


Gryc Städ
Persikog. 22
165 63 Hässelby


Belgross Städservice AB
Maltesholmsv. 137
165 66 HÄSSELBY

Annons:

Anlita städfirma i Hässelby

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Hässelby. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Hässelby så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Hässelby

I Hässelby finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Hässelby.

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här kan du lära dig mer om Hässelby ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Hässelby

I Hässelby hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Hässelby så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: