Veckostädning i Handen

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Handen. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Handen samlade här. Om du bor i eller i närheten av Handen och vill anlita någon som städar ditt hem i Handen så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Handen. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Handen genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Handen nedan.
Annons:

Veckostädning i Handen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Handen.

Veteranpoolen Stockholm Sydost
Handenterminalen 4
136 40 Handen

Annons:

Anlita städfirma i Handen

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Handen. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Handen så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Handen

I Handen finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du lära dig mer om Handen ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Handen

I Handen hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Handen så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: