Veckostädning i Hallstavik

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Hallstavik. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Hallstavik samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hallstavik och vill anlita någon som städar ditt hem i Hallstavik så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Hallstavik. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Hallstavik genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Hallstavik nedan.
Annons:

Veckostädning i Hallstavik

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Hallstavik.

Nohrins Städservice AB
Kristinelundsstigen 10
763 91 HALLSTAVIK


Hallstaviks Städ & Allservice
Karolinav. 12
763 42 HALLSTAVIK


KÖ:s Legomontage i Hallstavik AB
Gribbyv. 11 B
763 43 Hallstavik

Annons:

Anlita städfirma i Hallstavik

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Hallstavik. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Hallstavik så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Hallstavik

I Hallstavik finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Hallstavik.

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hallstavik ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Hallstavik

I Hallstavik hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Hallstavik så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: