Veckostädning i Hägersten

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Hägersten. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Hägersten samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hägersten och vill anlita någon som städar ditt hem i Hägersten så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Hägersten. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Hägersten genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Hägersten nedan.
Annons:

Veckostädning i Hägersten

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Hägersten.

Maries Puts & Städ AB
Instrumentv. 25
126 53 Hägersten


BroBålstaStädarna AB
Kristallv. 76
126 78 HÄGERSTEN


Anettes Fönsterputs
Pettersbergsv. 72 A
129 40 HÄGERSTEN


Stockholm Home Facility AB
Selmedalsv. 10
129 36 Hägersten

Annons:

Anlita städfirma i Hägersten

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Hägersten. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Hägersten så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Hägersten

I Hägersten finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du lära dig mer om Hägersten ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Hägersten

I Hägersten hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Hägersten så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: