Veckostädning i Farsta

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Farsta. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Farsta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Farsta och vill anlita någon som städar ditt hem i Farsta så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Farsta. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Farsta genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Farsta nedan.
Annons:

Veckostädning i Farsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Farsta.

Gyllene Moppens Städ- och Hushållsnära Tjänster HB
Ejderv. 62
123 49 Farsta


Krokanens Städ & Bygg
Piprensarv. 7
123 57 FARSTA


Städat och Rengjort I Stockholm AB
Edsvallabacken 12
123 43 Farsta


Stockholm Eco Städ
Brunskogsbacken 18
123 71 FARSTA

Annons:

Anlita städfirma i Farsta

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Farsta. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Farsta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Farsta

I Farsta finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du lära dig mer om Farsta ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Farsta

I Farsta hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Farsta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: