Veckostädning i Ekerö

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Ekerö. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Ekerö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Ekerö och vill anlita någon som städar ditt hem i Ekerö så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Ekerö. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Ekerö genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Ekerö nedan.
Annons:

Veckostädning i Ekerö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Ekerö.

Mälarö Städservice AB
Bryggav. 5
178 31 Ekerö


ER Lokalvård AB
Semesterv. 5
178 36 EKERÖ

Annons:

Anlita städfirma i Ekerö

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Ekerö. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Ekerö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Ekerö

I Ekerö finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Ekerö.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ekerö ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Ekerö

I Ekerö hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Ekerö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: