Veckostädning i Bromma

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Bromma. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Bromma samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bromma och vill anlita någon som städar ditt hem i Bromma så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Bromma. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Bromma genom att du kontaktar någon av våra 7 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Bromma nedan.
Annons:

Veckostädning i Bromma

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Bromma.

Veteranpoolen Stockholm Väster
Gustavslundsv. 143
167 51 Bromma


PSS Prima Städservice
Svartviksv. 19
167 41 BROMMA


Städkedjan Sverige AB
Sobelgränd 4
167 58 BROMMA


Usmial & Co Clean AB
Snörmakarv. 29
168 38 Bromma


Sthlm Kejsarns Lokalvård AB
Grundläggarv. 24 K
168 33 BROMMA


Freddans allservice
Blackebergsplan 1
168 48 BROMMA


Jonasther Städ AB
Missionsv. 75
167 33 Bromma

Annons:

Anlita städfirma i Bromma

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Bromma. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Bromma så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Bromma

I Bromma finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Bromma.

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Här kan du lära dig mer om Bromma ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Bromma

I Bromma hittade vi sammanlagt 7 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Bromma så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: