Veckostädning i Bergshamra

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Bergshamra. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Bergshamra samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bergshamra och vill anlita någon som städar ditt hem i Bergshamra så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Bergshamra. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Bergshamra genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Bergshamra nedan.
Annons:

Veckostädning i Bergshamra

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Bergshamra.

Städfias lokalvård i Österåker
Skymningsstigen 8
761 11 Bergshamra


Sjömans Städservice
Bygdegårdsvägen 12
761 11 Bergshamra


Samt Städservice Angelique Nyberg
Ponnystigen 12
761 11 Bergshamra

Annons:

Anlita städfirma i Bergshamra

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Bergshamra. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Bergshamra så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Bergshamra

I Bergshamra finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Bergshamra.

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bergshamra ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Bergshamra

I Bergshamra hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Bergshamra så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: