Veckostädning i Bandhagen

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Bandhagen. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Bandhagen samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bandhagen och vill anlita någon som städar ditt hem i Bandhagen så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Bandhagen. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Bandhagen genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Bandhagen nedan.
Annons:

Veckostädning i Bandhagen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Bandhagen.

Vendelsö Städ HB
Skebokvarnsv. 137
124 52 Bandhagen


Dalens Städ AB
Läggestav. 59
124 31 BANDHAGEN


Melins Städ I Stockholm AB
Oxbrov. 15
124 33 BANDHAGEN


Rent Av B. Persson
Bjursätrag. 77
124 63 Bandhagen

Annons:

Anlita städfirma i Bandhagen

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Bandhagen. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Bandhagen så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du lära dig mer om Bandhagen ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Bandhagen

I Bandhagen hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Bandhagen så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: