Veckostädning i Bagarmossen

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Bagarmossen. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Bagarmossen samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bagarmossen och vill anlita någon som städar ditt hem i Bagarmossen så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Bagarmossen. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Bagarmossen genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Bagarmossen nedan.
Annons:

Veckostädning i Bagarmossen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Bagarmossen.

Raylin Clean AB
Kolbäcksgränd 25
128 46 BAGARMOSSEN


Renvik Städ & Bygg
Nissastigen 32
128 41 Bagarmossen

Annons:

Anlita städfirma i Bagarmossen

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Bagarmossen. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Bagarmossen så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Bagarmossen

I Bagarmossen finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Bagarmossen.

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Här kan du lära dig mer om Bagarmossen ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Bagarmossen

I Bagarmossen hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Bagarmossen så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: