Veckostädning i Älta

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Älta. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Älta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Älta och vill anlita någon som städar ditt hem i Älta så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Älta. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Älta genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Älta nedan.
Annons:

Veckostädning i Älta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Älta.

Fias Alltjänst
Flugsnapparv. 14
138 37 älta


Ulla Söderman Städ
Älta Strandv. 37 A
138 33 älta

Annons:

Anlita städfirma i Älta

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Älta. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Älta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Älta

I Älta finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Älta.

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Här kan du lära dig mer om Älta ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Älta

I Älta hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Älta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: