Veckostädning i Strängnäs

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Strängnäs. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Strängnäs samlade här. Om du bor i eller i närheten av Strängnäs och vill anlita någon som städar ditt hem i Strängnäs så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Strängnäs. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Strängnäs genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Strängnäs nedan.
Annons:

Veckostädning i Strängnäs

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Strängnäs.

Sörmlands Städservice AB
Bondeg. 18
645 32 STRÄNGNÄS


Miljöstäd i Strängnäs AB
Westmans v. 5
645 51 Strängnäs


Baz Hemservice AB
Skogsv. 1
645 34 STRÄNGNÄS


Hss Städ
Trädgårdsg. 28
645 31 Strängnäs


Hss Städ AB
Trädgårdsg. 28
645 31 Strängnäs


Borgersen Fönsterputs & Städ AB
Regementsg. 55 B
645 33 Strängnäs

Annons:

Anlita städfirma i Strängnäs

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Strängnäs. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Strängnäs så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Strängnäs

I Strängnäs finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Strängnäs.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du lära dig mer om Strängnäs ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Strängnäs

I Strängnäs hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Strängnäs så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Södermanland.
Annons: