Veckostädning i Flen

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Flen. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Flen samlade här. Om du bor i eller i närheten av Flen och vill anlita någon som städar ditt hem i Flen så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Flen. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Flen genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Flen nedan.
Annons:

Veckostädning i Flen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Flen.

SSH Städ AB
S. Kungsg. 20 A
642 35 FLEN


Iss Facility Services AB
Salstag. 21 B
642 36 Flen


Coor Service Management AB
Drottningg. 19
642 37 FLEN

Annons:

Anlita städfirma i Flen

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Flen. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Flen så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Flen

I Flen finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Flen.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du lära dig mer om Flen ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Flen

I Flen hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Flen så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Södermanland.
Annons: