Veckostädning i Bettna

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Bettna. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Bettna samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bettna och vill anlita någon som städar ditt hem i Bettna så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Bettna. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Bettna genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Bettna nedan.
Annons:

Veckostädning i Bettna

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Bettna.

Bettna Städ
Lena Gård
640 33 Bettna

Annons:

Anlita städfirma i Bettna

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Bettna. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Bettna så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Bettna

I Bettna finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Bettna.

Bettna är en tätort och tidigare stationssamhälle i Flens kommun i Södermanlands län i Bettna socken. Platsen ligger i en gammal odlingsbygd med talrika fornlämningar. Ungefär från Löta Handel längs med gärdena mot Vrena mekaniska löper en grav från 500-800 e.Kr.

Yta: 99,26 hektar
Invånarantal: 412, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bettna ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Bettna

I Bettna hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Bettna så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Södermanland.
Annons: