Veckostädning i Trelleborg

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Trelleborg. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Trelleborg samlade här. Om du bor i eller i närheten av Trelleborg och vill anlita någon som städar ditt hem i Trelleborg så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Trelleborg. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Trelleborg genom att du kontaktar någon av våra 9 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Trelleborg nedan.
Annons:

Veckostädning i Trelleborg

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Trelleborg.

Städ & Fönsterputs I Trelleborg
Metkroken 3
231 62 Trelleborg


HomeMaid AB
0410 - 72 23 00Städtjänst Quist & Kvast KB
Stavstensv. 149
231 62 Trelleborg


Städfirman Moppen HB
Stavstensv. 145
231 62 Trelleborg


Paldur AB
Genv. 1 E
231 62 Trelleborg


J&R Trädgård & Arbete AB
Tågarpsvägen
231 93 Trelleborg


Renva Städ AB
Nyg. 21
231 44 Trelleborg


Snickarglädjé i Skåne AB
L. Alstad 108
231 96 TRELLEBORG


Iss Facility Services AB
Sjöviksv. 3
231 62 Trelleborg

Annons:

Anlita städfirma i Trelleborg

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Trelleborg. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Trelleborg så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Trelleborg

I Trelleborg finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du lära dig mer om Trelleborg ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Trelleborg

I Trelleborg hittade vi sammanlagt 9 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Trelleborg så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: