Veckostädning i Skivarp

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Skivarp. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Skivarp samlade här. Om du bor i eller i närheten av Skivarp och vill anlita någon som städar ditt hem i Skivarp så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Skivarp. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Skivarp genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Skivarp nedan.
Annons:

Veckostädning i Skivarp

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Skivarp.

Topp Rengöring I Malmö AB
Landsv. 1
274 51 SKIVARP


Hc.Mild Alltjänst HB
Dybäck 4176
274 54 Skivarp

Annons:

Anlita städfirma i Skivarp

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Skivarp. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Skivarp så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Skivarp

I Skivarp finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Skivarp.

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånarantal: 1257, år 2010

Här kan du lära dig mer om Skivarp ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Skivarp

I Skivarp hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Skivarp så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: