Veckostädning i Örkelljunga

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Örkelljunga. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Örkelljunga samlade här. Om du bor i eller i närheten av Örkelljunga och vill anlita någon som städar ditt hem i Örkelljunga så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Örkelljunga. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Örkelljunga genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Örkelljunga nedan.
Annons:

Veckostädning i Örkelljunga

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Örkelljunga.

Novite Service HB
Hässleholmsv. 110
286 91 örkelljunga


Woodlands Country Club Ek för
Rya 472
286 91 örkelljunga


Väntjänst Violen
Stockholmsv. 13
286 31 örkelljunga


Birgitta Palo Städ AB
Västrarp 113
286 91 örkelljunga


En3 Service I Helsingborg AB
Duvstigen 4
286 34 ÖRKELLJUNGA

Annons:

Anlita städfirma i Örkelljunga

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Örkelljunga. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Örkelljunga så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Örkelljunga

I Örkelljunga finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Örkelljunga.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här kan du lära dig mer om Örkelljunga ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Örkelljunga

I Örkelljunga hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Örkelljunga så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: