Veckostädning i Nyhamnsläge

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Nyhamnsläge. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Nyhamnsläge samlade här. Om du bor i eller i närheten av Nyhamnsläge och vill anlita någon som städar ditt hem i Nyhamnsläge så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Nyhamnsläge. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Nyhamnsläge genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Nyhamnsläge nedan.
Annons:

Veckostädning i Nyhamnsläge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Nyhamnsläge.

Kaczorowska, Bozena
Eleshultsv. 32
263 76 NYHAMNSLÄGE


Helena Wasiuk
Smedstorps Byav. 7
263 75 Nyhamnsläge


Ametist HB
Krapperupsvägen
263 75 Nyhamnsläge

Annons:

Anlita städfirma i Nyhamnsläge

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Nyhamnsläge. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Nyhamnsläge så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Nyhamnsläge

I Nyhamnsläge finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Nyhamnsläge.

Nyhamnsläge ligger vid kusten norr om Höganäs och är numera en del av tätorten Höganäs. Orten består mestadels av villabebyggelse men det finns också några mindre flerfamiljshus i centrum. En mindre småbåtshamn finns i byn och söder om denna finns en lång sandstrand med en väl tilltagen badbrygga.

Yta:
Invånarantal: 1500, år 2010

Här kan du lära dig mer om Nyhamnsläge ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Nyhamnsläge

I Nyhamnsläge hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Nyhamnsläge så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: