Veckostädning i Lund

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Lund. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Lund samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lund och vill anlita någon som städar ditt hem i Lund så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Lund. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Lund genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Lund nedan.
Annons:

Veckostädning i Lund

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Lund.

Hemrex AB
Företagsv. 44
227 61 LUND


Five Star Städ i Skåne AB
Scheelev. 17
223 63 LUND


Svenska Städsällskapet
Scheelev. 19 Ideon Science Park
LUND


Garanti-Städ i Lund AB
Kalkstensv. 7
224 78 Lund


LN Fönsterputs & Persienn
046 - 270 77 90


Annons:

Anlita städfirma i Lund

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Lund. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Lund så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Lund

I Lund finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lund ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Lund

I Lund hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Lund så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: