Veckostädning i Lomma

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Lomma. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Lomma samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lomma och vill anlita någon som städar ditt hem i Lomma så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Lomma. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Lomma genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Lomma nedan.
Annons:

Veckostädning i Lomma

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Lomma.

Expandia Service AB
Linnéav. 13
234 31 LOMMA


Bactless AB
Järng. 23
234 35 LOMMA


WIMIX Resurs AB
Järng. 31
234 35 LOMMA


Lomma Visiting AB
Stjärng. 5
234 31 LOMMA

Annons:

Anlita städfirma i Lomma

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Lomma. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Lomma så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Lomma

I Lomma finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lomma ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Lomma

I Lomma hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Lomma så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: