Veckostädning i Klågerup

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Klågerup. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Klågerup samlade här. Om du bor i eller i närheten av Klågerup och vill anlita någon som städar ditt hem i Klågerup så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Klågerup. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Klågerup genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Klågerup nedan.
Annons:

Veckostädning i Klågerup

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Klågerup.

Effektstäd
Sävsparvsgränd 3
233 75 Klågerup


Sätofta Allstäd AB
Steglitsgränd 17
233 75 Klågerup


Helena Riesbecks Fönsterputsnings Firma
Bofinksgränd 18
233 75 Klågerup


Ulf Hugo Riesbeck
Grönfinksgränd 2
233 75 Klågerup

Annons:

Anlita städfirma i Klågerup

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Klågerup. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Klågerup så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Klågerup

I Klågerup finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Klågerup.

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

Här kan du lära dig mer om Klågerup ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Klågerup

I Klågerup hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Klågerup så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du kan få hjälp med veckostädning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som har städare som kan veckostädning.