Veckostädning i Kävlinge

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kävlinge. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kävlinge samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kävlinge och vill anlita någon som städar ditt hem i Kävlinge så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kävlinge. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kävlinge genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kävlinge nedan.
Annons:

Veckostädning i Kävlinge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kävlinge.

Lassila & Tikanoja Service AB
Gränsg. 5
244 39 KÄVLINGE


S&O Städservice I Skåne AB
Högalidsv. 103 B
244 36 Kävlinge


Snurr AB
Företagshusv. 4
244 93 KÄVLINGE

Annons:

Anlita städfirma i Kävlinge

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kävlinge. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kävlinge så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kävlinge

I Kävlinge finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kävlinge.

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kävlinge ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kävlinge

I Kävlinge hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kävlinge så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: