Veckostädning i Kågeröd

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kågeröd. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kågeröd samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kågeröd och vill anlita någon som städar ditt hem i Kågeröd så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kågeröd. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kågeröd genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kågeröd nedan.
Annons:

Veckostädning i Kågeröd

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kågeröd.

Golventreprenad Syd AB
Knutstorp 1086
268 76 KÅGERÖD


AB Aej Städservice
Måsg. 4
268 77 Kågeröd


Jockes Hushållsnära Tjänster
Teleg. 2
268 78 KÅGERÖD

Annons:

Anlita städfirma i Kågeröd

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kågeröd. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kågeröd så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kågeröd

I Kågeröd finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kågeröd.

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kågeröd ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kågeröd

I Kågeröd hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kågeröd så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: