Veckostädning i Jonstorp

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Jonstorp. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Jonstorp samlade här. Om du bor i eller i närheten av Jonstorp och vill anlita någon som städar ditt hem i Jonstorp så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Jonstorp. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Jonstorp genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Jonstorp nedan.
Annons:

Veckostädning i Jonstorp

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Jonstorp.

Kerstins Garn & Handarbete HB
Görslövs Byav. 65
263 92 JONSTORP

Annons:

Anlita städfirma i Jonstorp

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Jonstorp. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Jonstorp så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Jonstorp

I Jonstorp finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Jonstorp.

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och kyrkby i Jonstorps socken i nordvästra Skåne belägen vid Skäldervikens strand. Den nordöstra delen av Jonstorp räknades år 2000 av SCB som en separat småort, Jonstorp (nordöstra delen). I Jonstorp ligger Jonstorps kyrka, Tunneberga Gästgivaregård, samt STF Vandrarhem Jonstorp.

Yta: 147,48 ha
Invånarantal: 1880, år 2010

Här kan du lära dig mer om Jonstorp ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Jonstorp

I Jonstorp hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Jonstorp så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: