Veckostädning i Hörja

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Hörja. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Hörja samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hörja och vill anlita någon som städar ditt hem i Hörja så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Hörja. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Hörja genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Hörja nedan.
Annons:

Veckostädning i Hörja

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Hörja.

Sonja Rosander
Åleden 30
282 94 HÖRJA

Annons:

Anlita städfirma i Hörja

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Hörja. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Hörja så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Hörja

I Hörja finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Hörja.

Hörja är en småort i Hässleholms kommun och kyrkby i Hörja socken i Skåne cirka 6 km norr om Tyringe. Hörja kyrka är byggd av gråsten. I dag kvarstår långhus och kor från medeltiden.

Yta: 29 hektar
Invånarantal: 193, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hörja ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Hörja

I Hörja hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Hörja så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: