Veckostädning i Hammenhög

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Hammenhög. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Hammenhög samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hammenhög och vill anlita någon som städar ditt hem i Hammenhög så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Hammenhög. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Hammenhög genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Hammenhög nedan.
Annons:

Veckostädning i Hammenhög

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Hammenhög.

Mariedals Flytt & Städ
Mariedals Gård
276 55 HAMMENHÖG


ÅsaS Hem Och Företagsservice
Smedstorpsv. 5
276 50 Hammenhög

Annons:

Anlita städfirma i Hammenhög

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Hammenhög. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Hammenhög så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Hammenhög

I Hammenhög finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Hammenhög.

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Yta: 104,11 hektar
Invånarantal: 908, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hammenhög ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Hammenhög

I Hammenhög hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Hammenhög så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: