Veckostädning i Glimåkra

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Glimåkra. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Glimåkra samlade här. Om du bor i eller i närheten av Glimåkra och vill anlita någon som städar ditt hem i Glimåkra så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Glimåkra. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Glimåkra genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Glimåkra nedan.
Annons:

Veckostädning i Glimåkra

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Glimåkra.

Human Bemanning - Syd AB
Grottev. 6
280 64 GLIMÅKRA

Annons:

Anlita städfirma i Glimåkra

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Glimåkra. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Glimåkra så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Glimåkra

I Glimåkra finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Glimåkra.

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här kan du lära dig mer om Glimåkra ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Glimåkra

I Glimåkra hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Glimåkra så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: