Veckostädning i Genarp

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Genarp. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Genarp samlade här. Om du bor i eller i närheten av Genarp och vill anlita någon som städar ditt hem i Genarp så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Genarp. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Genarp genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Genarp nedan.
Annons:

Veckostädning i Genarp

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Genarp.

Sydsvenska Fönsterputs
Hässleberga 556
247 99 Genarp


Adrians Allservice, HB
Byg. 7
247 71 Genarp


Team UNIQ AB
Lyngby Gård 154
247 99 Genarp

Annons:

Anlita städfirma i Genarp

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Genarp. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Genarp så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Genarp

I Genarp finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Genarp.

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Här kan du lära dig mer om Genarp ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Genarp

I Genarp hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Genarp så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du kan få hjälp med veckostädning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som har städare som kan veckostädning.