Veckostädning i Furulund

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Furulund. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Furulund samlade här. Om du bor i eller i närheten av Furulund och vill anlita någon som städar ditt hem i Furulund så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Furulund. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Furulund genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Furulund nedan.
Annons:

Veckostädning i Furulund

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Furulund.

Mager AB
Kungsg. 10 C
244 63 Furulund

Annons:

Anlita städfirma i Furulund

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Furulund. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Furulund så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Furulund

I Furulund finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Furulund.

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånarantal: 4180, år 2010

Här kan du lära dig mer om Furulund ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Furulund

I Furulund hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Furulund så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: