Veckostädning i Degeberga

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Degeberga. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Degeberga samlade här. Om du bor i eller i närheten av Degeberga och vill anlita någon som städar ditt hem i Degeberga så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Degeberga. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Degeberga genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Degeberga nedan.
Annons:

Veckostädning i Degeberga

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Degeberga.

I Am Clean
Tingsv. 36
297 31 Degeberga


Lottas Städservis HB
Bålv. 3
297 32 DEGEBERGA

Annons:

Anlita städfirma i Degeberga

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Degeberga. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Degeberga så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Degeberga

I Degeberga finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Degeberga.

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Här kan du lära dig mer om Degeberga ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Degeberga

I Degeberga hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Degeberga så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: