Veckostädning i Blentarp

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Blentarp. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Blentarp samlade här. Om du bor i eller i närheten av Blentarp och vill anlita någon som städar ditt hem i Blentarp så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Blentarp. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Blentarp genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Blentarp nedan.
Annons:

Veckostädning i Blentarp

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Blentarp.

GF Städ
Enrisgränd 3
275 62 Blentarp


Zara-Företagstjänst
Lämmelgången 75
275 63 BLENTARP


Agnieszka Pinkowska
Ågerupsv. 336 -31
275 64 Blentarp

Annons:

Anlita städfirma i Blentarp

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Blentarp. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Blentarp så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Blentarp

I Blentarp finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Blentarp.

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. Blentarps kyrka med anor från 1100-talet har ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger...

Yta: 121,22 hektar
Invånarantal: 1216, år 2010

Här kan du lära dig mer om Blentarp ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Blentarp

I Blentarp hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Blentarp så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: