Veckostädning i Bjuv

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Bjuv. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Bjuv samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bjuv och vill anlita någon som städar ditt hem i Bjuv så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Bjuv. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Bjuv genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Bjuv nedan.
Annons:

Veckostädning i Bjuv

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Bjuv.

Polat, Döndü
Ågatan 6
267 31 Bjuv


Alina Kuzmina
Torgg. 2 B
267 37 Bjuv


Allticlean
Höstg. 1 D
267 31 Bjuv


Sörensen Städ AB
Gruvg. 7
267 37 Bjuv

Annons:

Anlita städfirma i Bjuv

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Bjuv. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Bjuv så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Bjuv

I Bjuv finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Bjuv.

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bjuv ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Bjuv

I Bjuv hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Bjuv så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: