Veckostädning i Bjärred

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Bjärred. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Bjärred samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bjärred och vill anlita någon som städar ditt hem i Bjärred så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Bjärred. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Bjärred genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Bjärred nedan.
Annons:

Veckostädning i Bjärred

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Bjärred.

55plussare Sydvästra Skåne
Kornettv. 5
237 41 BJÄRRED


Eliassons Städservice
Humlev. 4
237 37 Bjärred


Proforma S.P.A. HB
Fjelie Vindfällev. 3
237 91 Bjärred

Annons:

Anlita städfirma i Bjärred

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Bjärred. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Bjärred så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Bjärred

I Bjärred finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Bjärred.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bjärred ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Bjärred

I Bjärred hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Bjärred så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: