Veckostädning i Billesholm

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Billesholm. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Billesholm samlade här. Om du bor i eller i närheten av Billesholm och vill anlita någon som städar ditt hem i Billesholm så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Billesholm. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Billesholm genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Billesholm nedan.
Annons:

Veckostädning i Billesholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Billesholm.

Skåne Totaltvätt AB
Spinng. 2
267 73 Billesholm


Städfirma Rvl Rasa AB
Penng. 1
267 71 Billesholm


Hem & allt i allo Helsingborgsservice
Östra v. 50
267 74 BILLESHOLM


Senat Alltjänst KB
Albertsg. 4
267 73 Billesholm


Dunalex
Sylg. 1
267 71 Billesholm


Städarn AB
Nya v. 25
267 71 Billesholm

Annons:

Anlita städfirma i Billesholm

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Billesholm. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Billesholm så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Billesholm

I Billesholm finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du lära dig mer om Billesholm ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Billesholm

I Billesholm hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Billesholm så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: