Veckostädning i Åhus

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Åhus. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Åhus samlade här. Om du bor i eller i närheten av Åhus och vill anlita någon som städar ditt hem i Åhus så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Åhus. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Åhus genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Åhus nedan.
Annons:

Veckostädning i Åhus

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Åhus.

Åhus Städservice HB
Linjeskeppsv. 15
296 37 ÅHUS


A H Städ & AllfiX
Harkranksv. 24
296 33 ÅHUS


Citypigorna
Tullvaktareg. 8
296 35 ÅHUS


Aos Trivsel Fönsterputsning
Kavröv. 100
296 35 ÅHUS

Annons:

Anlita städfirma i Åhus

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Åhus. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Åhus så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Åhus

I Åhus finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Åhus.

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Här kan du lära dig mer om Åhus ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Åhus

I Åhus hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Åhus så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: